Personal Trainer Amsterdam Kosten  thumbnail

Personal Trainer Amsterdam Kosten

Published May 08, 23
6 min read

Personal Training Amsterdam Oud-zuid - Physicum

Bij de intake samen doelen gesteld; Stabiliteit in mijn rechterbeen terug krijgen en mijn knie sterker maken. Gezond en fit worden en blijven. Vol vertrouwen ben ik gestart. Een training met nieuwe uitdagingen. Danny weet je te motiveren en geeft je meer zelfvertrouwen zodat je buiten je comfort zone treedt.

“Bloed zweet en tranen” brengt je echt op een hoger level!! Elke week ga ik met veel plezier naar de training, ondanks dat het hard werken is. Daarnaast train ik 2 keer per week op het schema dat door Danny is uitgezet. Ook dit helpt mee om op een juiste en consequente wijze te trainen. personal trainer vacatures amsterdam.

Een nieuw doel is al gesteld: kracht opbouwen. Ik kijk er nu al naar uit!!! Inmiddels al weer drie jaar geleden werd Danny Berendsen van Alpha Training mijn personal trainer. Ik twijfelde eerst even omdat ik best sceptisch was over switchen naar een nieuwe trainer. (ik trainde namelijk al best naar tevredenheid met een trainer van een ander bedrijf, maar bij hem zag ik geen vooruitgang in spieropbouw (personal trainer vacatures amsterdam).) Ik dacht “Danny je praat maar een eind raak, erg zinvol is het toch niet voor mij”.

Desondanks sloot ik een pakket af voor 12 trainingen om te kijken of ik de trainingslocatie misschien handiger vond dan mijn vorige en of het verder geen nadelige gevolgen zou hebben ten opzichte van mijn vorige trainer. Van nature blijk ik het lichaamstype van een Ectomorf te hebben. Ik kan eten wat ik wil, heb een laag vetpercentage en ik kom nooit aan.

Dat gaf mij een “Calimero” gevoel. Ik wilde daar altijd al vanaf, maar die hoop had ik lang geleden laten varen. Ik heb altijd veel gesport en relatief veel en gezond gegeten, maar niets leek te helpen. Na een aarzelend begin zag ik de weegschaal langzaam hogere cijfers aangeven en begon ik standaard kledingmaten beter te passen.

Testimonials - Alpha Personal Training

Nadat Danny een tijdje mijn trainer was en ik braaf zijn (bijna onmogelijke) voedingsadviezen opvolgde bleek ik in staat om in 24 lessen vier kilo aan te komen en om mijn lichaam beetje bij beetje te laten veranderen (personal trainer vacatures amsterdam) - Personal training Amsterdam. Iets wat in mijn hele volwassen bestaan nooit gelukt was. Het grote voordeel van trainer Danny vind ik dat hij je kan blijven motiveren; ik heb nog nooit geen zin gehad om te trainen.

Hij laat je trainen met gewichten waarvan ik dacht dat die voor andere mensen bestemd waren, maar zodra hij je de techniek heeft geleerd blijkt het ineens allemaal best goed te doen en zie je echt vooruitgang. Ik weet zeker dat Danny nog jaren lang mijn trainer zal zijn want niets geeft zoveel energie als het zien van vooruitgang en dat is voor mij de inspanning en financiële investering dubbel en dwars waard, iedere dag weer… - personal trainer vacatures amsterdam.

Ik was door ziekte chronisch vermoeid en had daardoor zwaar overgewicht gekregen. Na de eerste kennismaking met Danny had ik gelijk een erg goede indruk. Danny weet waar hij over praat, is motiverend en erg makkelijk in omgang. Hij zorgt ervoor dat je onder zijn deskundige begeleiding met een voedings- en trainingsschema weer terugkomt op je oude niveau.

Ik was vroeger nooit echt gecharmeerd van sporten maar door Danny ga ik tegenwoordig met veel plezier, de tijd vliegt voorbij en het werkt verslavend! Sporten is een enorm belangrijk onderdeel van mijn leven, ik sport dan ook al twintig jaar. De laatste jaren was ik wat te enthousiast geworden omdat er zoveel verschillende groepslessen en trainingen zijn die ik leuk vind om te doen.

Mijn broer bracht mij daarop in contact met Danny omdat hij hem een erg kundige trainer vindt. personal trainer vacatures amsterdam. Er was meteen een klik en Danny heeft mij inmiddels geleerd keuzes te maken bij het sporten en met beleid te trainen. Ik vind het jammer dat ik nu af en toe nee moet zeggen tegen (te veel) hardlopen en tegen te veel verschillende groepslessen, maar ik zie en voel nu duidelijk resultaat.

5 X Personal Trainers In Delft - Indebuurt

Ik ben erg blij dat Danny mijn sportleven heeft gestructureerd en ik blijf zeker nog lang met hem trainen want het is naast nuttig ook buitengewoon leuk! Om de rollator vóór te blijven (ik ben 80 jaar) fitness ik al meer dan tien jaar tweemaal per week bij Fit Inn te Vught - personal trainer vacatures amsterdam.

De man-op-man training ervaar ik als zeer effectief wat betreft mijn mobiliteit, met als extra toegift dat het ‘s nachts wakker worden van pijnlijke kramp in kuiten en hamstrings praktisch helemaal is verdwenen. Kortom: Alpha Personal Training is voor mij zeer belangrijk voor mijn “kwaliteit van leven”. Ik heb nooit echt een sport beoefend en dacht altijd dat het niks voor mij was - personal trainer vacatures amsterdam.

Op mijn 14e heb ik een jaar lang een rug blessure gehad en mijn rug is dus altijd mijn zwakke plek gebleven. In eerste instantie ging ik dus naar de sportschool voor de Bodybalance lessen om leniger te worden en mijn houding te verbeteren. Na wat verschillende lessen te hebben gevolgd en uitleg over de toestellen te hebben gehad ging ik zelf aan de slag met losse gewichten - personal trainer vacatures amsterdam.

Hij was zo precies en duidelijk met het uitleggen van de techniek en de houding, dat het mij enorm motiveerde om echt te gaan trainen. Ik wilde alle technieken leren! Ik train nu inmiddels een jaar met personal trainer Danny en ik ben echt van bijna nul ervaring ontzettend vooruit gegaan.

En dat motiveerde mij om door te gaan. Ik zet nu het ene na het andere persoonlijke record neer bijvoorbeeld met de Deadlift (100 kilo!) en de Squat. Ik ben nog gezonder gaan eten volgens het voedingsschema van Danny en train nu 3 keer in de week - personal trainer vacatures amsterdam. Danny voelt alles heel goed aan, wanneer iets te veel voor je is of juist als je meer aan kan maar het zelf niet eens weet.

Welke Opleiding Moet Je Doen Als Personal Trainer?

Hij geeft je net dat ietsje meer zelfvertrouwen zodat je toch telkens weer meer gewichten of meer herhalingen kan pakken. Ik vind Danny zeer professioneel in zijn werk en daarnaast zijn de lessen ook altijd gezellig. Ik ga altijd happy naar huis! Mijn doel was sterker en fit te worden.

Ik heb mijn kilo’s terug én in de vorm van meer (spier)massa. Danny zorgt ervoor dat je ook snapt waarmee je bezig bent, zowel qua oefeningen, schema als voeding. Dit maakt het voor jezelf ook leuk om bewust met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ben ik zelf motorisch gezien niet altijd de meest handige.

En ook hier heb ik mijn toegevoegde waarde in Danny gevonden. Hij legt duidelijk uit, stuurt op een goede en prettige manier bij tot je de oefening onder de knie hebt en zorgt er vervolgens voor dat je iedere keer net een stapje verder gaat dan je eigen kunnen. Resultaat: bij de dead lift zet ik m’n ene na het andere persoonlijke record neer en ook voor squats draai ik mijn hand niet meer om! ‘Ik sport al ruim 12 jaar, waarvan de laatste 2 jaar met Danny - Personal trainer Amsterdam noord. personal trainer vacatures amsterdam.

Latest Posts

Thaise Massage Walem

Published Jun 10, 24
6 min read

Schoonheids Logo

Published Sep 28, 23
7 min read

Permanente Make Up Wenkbrauwen Hasselt

Published Sep 27, 23
7 min read